environmental technology concept. sustainable development goals. sdgs. - company stockfoto's en -beelden

Onze ontwerpers zijn begonnen met het ontwerpen van het huis. Het begon allemaal met een download van een vastgehouden formulierontwerp dat we konden aanpassen. Dit ontwerp diende toen als een droom. Misschien zou het eruit zien als een huis, of een auto, of zelfs een persoon? Wat de techniek betreft, was het Dream House een door God gezonden apparaat. Helaas werd hij aangedreven door gas, dus de elektrische delen van dat droomhuis (de mal) weerspiegelden dat zeker. Het ontwerp ging verder en we voegden nog een paar functies toe en het gebouw is nu een technisch wonder van wereldklasse. Lijkt je dit allemaal raketwetenschap?

Op dit moment zijn geld en ontwerpvaardigheden nog steeds onze belangrijkste sterke punten, omdat we weten hoe we het ontwerp moeten doen. Maar we weten ook een lasser of timmerman te vinden. Er zijn nieuwe dingen die we wel gebruiken. Onze productlijn omvat nu een CAD-ontwerper. Dit is essentieel om ons te helpen bij het ontwerpen van onze producten en machines. We hebben een programma genaamd Auto-CAD dat ons helpt met het idee van 'artistieke marketing'. Begrijpt uw ​​klant wat uw product of ontwerp doet? Kunnen ze zich het gebruik van uw product voorstellen? Is er een markt voor uw product?

Sommige grote projecten, zoals het bouwen van nieuwe huizen, produceren gewoon een tastbaar stuk van een droom. Hier kan het standpunt van de klant van pas komen.

"Vaak missen ze iets waardevols dat nodig is. Een kleine doorbraak, zoals je weet, levert veel op…. Ik wilde bijvoorbeeld een kleine patio toevoegen en moest drie kleine terrastrapjes kopen die de cataltraties gaan Dit kostte me $ 2000 en ik had het voor slechts $ 1000 kunnen doen door naar Home Depot te gaan (misschien had zelfs Home Depot geen idee). Misschien had Home Depot het voor me kunnen doen! Ok, misschien was Home Depot niet enthousiast genoeg klant. Misschien heeft Home Depot iets gemist! Als je bij Home Depot iets kunt maken, wat is dan het probleem?"

In de wereld van engineering is deze productlijn een immaterieel product. Het creëren van een 'droomhuis' houdt niet in dat je je droomhuis huurt of iets koopt dat ik in een supermarkt heb gezien. Engineering heeft een doel nodig; inzicht in het standpunt van de klant. Marktonderzoek leert ons dat wat we verkopen een noodzakelijk onderdeel is van de inkomsten van het bedrijf. Dit betekent dat er een veel grotere controle komt in de naverbrander van engineering. Hoeveel marketing en reclame doen de meeste ingenieursbureaus? Marketing en reclame voor engineering wordt vaak overgelaten aan dezelfde afdelingen in het bedrijf die moeten samenwerken en geld moeten verdienen. Misschien zijn bijna alle technische activiteiten die u in uw bedrijf waarneemt, terug te voeren op dezelfde niet-gerelateerde afdeling. Engineering afdelingen kunnen klanten niet delen met een ander bedrijf.

"In onze gedachten besteden kunstenaars het grootste deel van hun tijd aan het werken met oppervlakken en mechanica, omdat hun denken over het algemeen heel anders is. Evenzo, als mensen het verschil tussen een kunstenaar en een timmerman niet begrijpen, kunnen ze niet erg winstgevend zijn . De basis van zakelijke en menselijke vaardigheden zijn hetzelfde, maar de voorbereiding om artistieke precisie te bestrijden is enorm verschillend. Een timmerman is een ambachtsman; een kunstenaar is een ambachtsman."

Als klant moet ik me afvragen of uw verkoop-, productie- en engineeringafdelingen met elkaar communiceren. Heb je er een laten hangen? Stel dat uw kinderen met computersoftware Lawnhalla waren, en uw huisbaas heeft verklaard dat ze Hypotheek in rekening hebben gebracht, dan zou u een beetje geïrriteerd zijn. Als u uw accountant zou afbetalen, wordt die accountant natuurlijk minder winstgevend. Dus, hoe repareer je een bedrijf dat niet goed communiceert?

"Er is noguyenfmano Arduino, ik ben er momenteel in!!! Ik heb het idee om iets te creëren/verbeteren/behouden/doen wat mij en anderen niets oplevert. Dus wat zal me doen stoppen met denken dat ik iets moet doen om geld te verdienen, en het verzet van de "het is te laat om beter/anders/creatief" John Toy te stoppen?

Het zit in de menselijke natuur dat we 'het wiel opnieuw uitvinden'. Als je iets doet, doe je uiteindelijk iets anders omdat je te moe bent dat je eerder in dat wiel zat. Mijn laptop is tegenwoordig efficiënter dan jaren geleden. De software die ik voor mijn project gebruik, is nog geavanceerder en doet precies wat ik nodig heb. Dat is wat technologie mij heeft geleerd. — tot!!

"Mensen zullen fouten maken en we zullen geld verdienen met de fouten. Het is een geweldige mentaliteit van het kraken van getallen. Het is niet waar je voor geboren bent, het is wat" ik hier ben om te doen, ik ga doen, wat het ook is . Juist?" Dus dat is het. Als je de waarde van die fouten begrijpt, kun je geld verdienen en geen geld verdienen. Dus je moet een fout maken, je leert ervan en past je aan, je zult geld verdienen."