Refurbished macbooks

Hier is een blik op de assistent die is ingebouwd in het Apple besturingssysteem boot camp.

Wanneer je de Apple MacBook opstart, krijg je een lijst met boot camp opties te zien. Voor degenen onder u die nieuw zijn met Mac’s, probeer de standaardinstellingen te selecteren. De computer zal u vragen om een boot camp of oefen optie te selecteren. Vervolgens verschijnt er een deur met de naam selecties. Klik op de pijl om naar het menu “utilities” te gaan. Wanneer u in de utilities map bent, probeer dan boot-to-disk te selecteren en dan Apple Test Centre. U zou in staat moeten zijn om het nieuwe hulpprogramma te zien dat een nieuw venster van OS X zal openen. Wanneer je dit opent, zal je gevraagd worden om een bekende naam voor je Mac computer te kiezen. Klik op het pijltje en u wordt naar het nieuwe venster van Herstel en Hersteldoel geleid.

EBoot camping reparatie en optimalisatie is een manier om uw Mac op te starten vanaf een Windows partitie of schijf. Zodra u uw Windows-partitie of -schijf hebt geselecteerd, kunt u vanaf daar opstarten met het besturingssysteem van uw Mac in opstartmodus. Op die manier start het systeem van uw Mac precies waar u het hebt achtergelaten, zodat het opstarten en het onderhoud van de Mac de moeite waard zijn. Macs kunnen hun systemen rechtstreeks vanaf diskettes opstarten, zodat u uw systeem kunt uitproberen zonder dat er bestanden op de harde schijf van de Mac worden aangetast. U kunt altijd Windows weer op uw Mac installeren als u uitgekeken bent op uw Windows-installatie.

Scannen op virussen

Nu u in het Windows-besturingssysteem zit, is het tijd om een up-to-date antivirussoftware te downloaden van een gerenommeerde downloadsite. Zorg ervoor dat de software in staat is om eventuele virussen op uw Mac te detecteren.

U kunt ervoor kiezen om Norton of AVG Mac anti-virussoftware te downloaden. Dit zijn twee van de beste antivirusprogramma’s die beschikbaar zijn om te downloaden en ze doen uitstekend werk bij het opsporen van virussen.

Als u geen antivirussoftware op uw Mac hebt geïnstalleerd, kunt u een betaalbare software zoals XoftSpySE aanschaffen. Het is bekwaam en effectief in het detecteren en elimineren van virussen, inclusief Trojaanse paarden, spywares en wormen.

Ongewenste software verwijderen

Veel ongewenste software die u mogelijk op uw Mac hebt geïnstalleerd, zal zeker prestatieproblemen veroorzaken. Naast het helpen versnellen van uw Mac, zullen deze u ook in staat stellen om de prestaties van uw Mac te maximaliseren. U kunt freeware antivirussoftware of andere dergelijke software van het internet halen en het op uw Mac installeren.