Gebruikte laptops

U hebt een laptop (met monitor) nodig om de reparatie uit te voeren. Je hebt volhardend geduld nodig. En je moet de details van de reparatie kennen, en ook genoeg om te weten hoe de reparatie in zijn werk gaat. In dat opzicht zal het controleren van de garantie van je telefoon je helpen om veel te begrijpen over hoe je telefoon is getest en gerepareerd.

Advertentie

Als je moet leren hoe je een smartphone moet gebruiken, zijn er enkele dingen die voor jou van onschatbare waarde zullen zijn:

1. Weet hoe je een telefoon aanzet zonder ingebouwde camera

Advertentie

Als u zich in een situatie bevindt waarin uw telefoon niet wordt geleverd met een camera, een nog bruikbare camera, of een camera met een flitser of fotokwaliteit, is dit een must. Als je bijvoorbeeld geen camera-app op je telefoon hebt, zorg er dan voor dat je weet hoe je het camerapictogram moet gebruiken. Als je telefoon geen camera heeft, bekijk dan zeker ons artikel over hoe je foto’s maakt op je telefoon. We hebben het over hoe je een nieuwe camera uitrolt.

2. Lees de oneerlijke voorwaarden

Advertentie

Veel smartphones worden geleverd met voorwaarden die oneerlijk zijn. Dit is een goede zaak, want het laat je zien hoe de telefoon is gemaakt en begrijpt de elementen die je telefoon nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Wanneer je de voorwaarden leest, zul je verklaringen zien dat je geen spelletjes kunt spelen met de telefoon enz. Dit is belangrijk omdat het je laat zien hoe de telefoon gemaakt is en de zwakke punten van je telefoon bevat die verholpen moeten worden.

De televisie in onze afbeelding staat eigenlijk verder weg van de hoofdtelefoon dan de telefoon. Sommige telefoons worden geleverd met slechte lijm. Soms is er geen draadloze verbinding, zodat u geen video’s kunt streamen, chatten of IM-en. Meestal bevatten de voorwaarden goede details over wat u meteen met uw toestel kunt doen om ervoor te zorgen dat het stabiel is, zodat u het niet terug hoeft te brengen naar de winkel. In ons geval zou het toestel er op een bepaald moment echter heel slecht hebben uitgezien.

3. Praat niet ALTIJD met de reparateur

Advertentie

We werken al jaren met aardige reparateurs, maar als een site beweert betrouwbaar en gerenommeerd te zijn, luister dan niet naar hen! Als je een gadgethouder bent en je gaat bijna $ 200 uitgeven aan een gadget, heb je te allen tijde hardnekkige ondersteuning nodig. Apparatuur moet worden ingesteld, uitgecheckt om ervoor te zorgen dat het werkt, en zo snel mogelijk gerepareerd. Er zijn talloze dingen en problemen waar u zich misschien niet bewust van bent. Het is het beste om vaak de post over de reparatie binnen uw telefoon forum te controleren voordat u koopt. U zult ook willen dat die jongens om bij te werken over wat er werd gevonden op de vervangende eenheden (ze meestal regelmatig bijwerken). Reparatiefora zijn een goede plek om het soort mensen te vinden waarmee je zaken wilt doen. Probeer rechtstreeks met hen in contact te komen via een telefoonforum.

Advertentie

4. Controleer de details

Allereerst, zorg ervoor dat de reparatie zo eenvoudig mogelijk gaat zijn. Heb je ooit een kapotte telefoon gehad die een fabrieksreset uitpoepte voordat je bij het scherm kon komen om het te vervangen? Het is niet leuk, niet veel plezier, maar wat is het alternatief? Maak je dan deel uit van de industrie? Waarom zou je de telefoon naar de reparatie willen brengen in plaats van hem gewoon uit de doos te halen.

Bijvoorbeeld, 30 dagen garantie? Uitstekend! Maar wat als de reparateur niet zo’n geweldige reparateur is? Dan heb je nog geluk! Je kunt je telefoon nog steeds repareren met behulp van onze stappen vanaf stap één.

Het is echt belangrijk om je telefoon te controleren op kleine lettertjes. Staat er specifiek vermeld dat je je SIM-kaart moet laten verwijderen om het netwerk met je telefoon te laten spreken? Als dat zo is, betekent dit dat je niet met je telefoon kunt praten als hij in een telefoonstation staat. In deze gevallen kunt u overwegen om in plaats daarvan een officieel telefoonhoesje te kopen.

Advertentie

5. Test je telefoon zoals je iTunes test

Als je telefoon een ingebouwde diagnostische app heeft, kun je misschien je telefoon testen zoals je een iPhone zou testen. Dit kan wat extra inzicht geven als je je telefoon onderzoekt met de sim aangesloten en of de batterij in orde is. Nogmaals, het controleren van de telefoon hierop is belangrijk om de “juiste” telefoon voor de juiste redenen te krijgen.

Advertentie

Je zult je telefoon ook willen testen in een aantal unieke situaties. Als je telefoon niet is geleverd met $ 100 in contanten in de doos, dan zul je willen overwegen om een tweede foto te maken en deze op je website te uploaden. Als je met een creditcard betaalt, kun je in aanmerking komen voor een inruilactie.