illustrator Den Bosch

Mijn portfolio van visitekaartjes, brochures en biografieën is zeer divers, en u zult in staat zijn om uw behoeften naar uw eigen behoeften te stramienen. Ik heb bijvoorbeeld veel verschillende ontwerpen op maat gemaakt voor specifieke industrieën, beginnend met de organisatie van de afvalverwerking om een puur unieke portfolio te maken voor relevante bedrijven. Je zou kunnen proberen om mij een ontwerp in opdracht te laten maken, maar ik zal de tijd nemen om me te verdiepen in jouw bedrijf en proces, en zal eerder overwegen om het project uit te besteden.

Diverse Visiitekaartjes met hoge kwaliteit

Voor visitekaartjes, en om mezelf te presenteren als iemand die beschikbaar is wanneer dat nodig is, ben ik vaak betrokken bij drukwerk en visitekaartjes, die ik on-line ontwerp op full-professional-grade, terwijl ik in het verleden vrij gemakkelijk in elkaar werd geflanst bij het plaatselijke grafisch ontwerp- en reclamebureau. Ik verkoop hun werk aan u, en u kunt beslissen met wie u in zee gaat.

Voor logo's, brochures en boeken doe ik graag alles zelf, en reken ik de volle mep voor een geslaagde klus, of laat ik voor een klant de vormgeving voor wat het is. Voor het ontwerpen van boeken en tijdschriften maak ik een brochure van 2-3 pagina's, en stuur die dan naar je terug met details over de kosten en een schema. Voor complete boeken of tijdschriften kunt u illustraties en foto's verwachten voor enkele honderden of meer (of zelfs duizenden) pagina's.
 

Werken op verschillende gebieden van grafische ontwerpen

Soms zal een klant blij zijn met een grafisch ontwerper om een mei-dag of 3-D ontwerp te doen, en vice versa. Soms is het ook goed om naar een illustrator bureau in Den Bosch te gaan als je net een uitvouwbare poster of boek hebt gemaakt, of werk doet voor een ander bedrijf. Aan de andere kant is het goed als je werkt aan een bedrijfsproject waarbij je een billboard ontwerpt voor een internationale klant, en je werkt aan het interieur. Ik heb voor veel van deze internationale klanten gewerkt, en had ervaringen met het rechtstreeks werken voor grotere, nationale of regionale organisaties. Soms ontwerp ik ook werk voor nieuwe bedrijven bij hun intrede, en daar is niets mis mee. Als je probeert te jongleren als freelance ontwerper en bedrijfsconsultant, moet je uitzoeken welk soort projecten het beste passen bij elke rol, en hoe je het beste op de hoogte kunt zijn van hun behoeften op aanvraag.

Het eerste wat ik heb geleerd is dat business matters, en je zult moeten zorgen dat je undivation gericht blijft op het bereiken van de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Mensen die gepassioneerd zijn over hun werk kunnen veel dagen maken om het te bereiken, en degenen die dat niet kunnen zullen dat niet doen. Ik ben gepassioneerd over mijn werk. Hard werken staat op mijn lijst. Ik raak soms gefrustreerd, maar meestal vind ik antwoorden door vragen te stellen en gewoon het hele werk nauwkeurig te doen door aanwijzingen op te volgen, te werken en door elkaar te halen. Ik weet dat ik een dienstverlener ben, en hoewel ik liever de telefoon beantwoord of e-mails schrijf, zijn er momenten dat je gewoon met een klant wilt chatten via e-mail of hem persoonlijk wilt ontmoeten, dus dan ben je echt beter af met een telefoon

Conclusie

Terwijl je je passie voor werken in design en communicatie vergroot, vergroot je ook je inzet voor je carrière. Manueel gezien is het vrij gemakkelijk geweest, aangezien ik persoonlijk geen zin heb om aan één plaats gebonden te zijn en al mijn paden langer en langer kan laten duren, maar het is meer een ondankbare jobband geweest die in mijn verbeelding stof zat te verzamelen. Niet om u te pesten, maar het is zeldzaam dat het jobbudget voor interne promotie, of zelfs voor externe promotie, ons de zekerheid geeft dat we er tijd aan zullen besteden. Onze levers zullen met allerlei geweldige ideeën komen die we zullen beschouwen als tenzij ze niet geïntegreerd kunnen worden, en de meeste daarvan kunnen in het proces van het oplossen van de gezamenlijke hobby op een plaats van trots. Het gaat erom dat je weet wanneer je het echt de werkdeur uit moet flikkeren, of thuis moet gaan zitten. Praat nog eens met me bij het plaatsen van een vacature.