Dropship beginnen

Dropshipping is een business model waarmee u om producten te verkopen van leveranciers en groothandelaren via een online marktplaats. Met andere woorden, het is een e-commerce strategie die u toelaat om producten te verkopen van bedrijven die niet over hun eigen merk op een online marktplaats zoals Amazon of eBay met behulp van uw leverancier als tussenpersoon.

Basis stappen voor Dropshipping

Zoek een leverancier – Als het gaat om dropshipping, de eerste stap is het vinden van leveranciers. Of je nu online kijken of leveranciers te vinden op uw eigen, dit is de kritische eerste stap. U kunt leveranciers vinden voor zowat alles door gewoon het vinden van producten die u wilt verkopen die zijn gemaakt door bedrijven die producten te bieden hebben.

Voordelen van Dropshipping

  • Geen Inventaris – In tegenstelling tot Amazon of eBay, dropshipping vereist niet dat u om inventaris te hebben. Dit stelt u in staat om snel drop-ship producten die klanten hebben besteld.

  • Geen magazijnen – Net als inventaris, dropshipping vereist ook geen opslagruimten. Dit betekent dat je niet hoeft te investeren in dure opslagfaciliteiten.

  • Lage overhead – Het onderhouden van een voorraad en een magazijn kost veel geld. Dat komt omdat je werknemers moet betalen om in die ruimtes te werken.

  • Geen specifieke locatie – In tegenstelling tot gigantische retailers, dropshipping vereist niet dat je ergens een winkel te bezitten. Dit betekent dat u kunt uw producten overal te verkopen in de wereld.

Nadelen van Dropshipping

  • Hoge Marketing Investering – In tegenstelling tot Amazon of eBay, dropshipping vereist wel een veel marketing investering. Je moet een verkoop trechter te creëren en klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen van uw producten te vinden.

  • Vroege mislukkingen – In tegenstelling tot Amazon en eBay, dropshipping heeft een hoog percentage van de mislukking. Dit komt omdat je niet je eigen producten verkoopt, dus je hebt geen garantie dat klanten de producten die je verkoopt leuk vinden.

  • Amazon en eBay zijn overheersing -U kunt uw online marktplaats geven u blootstelling aan miljoenen consumenten, maar ze kunnen niet geven u blootstelling aan miljoenen consumenten die online winkelen. Dit zijn twee van de grootste online marktplaatsen in de wereld met miljoenen consumenten die elke dag op hen winkelen.